Elena


          Am ajuns in acest studio prin intermediul unei prietene. Desi eram foarte retinuta la inceput, pot spune ca a fost cea mai buna decizie pe care am luat-o de cand sunt implicata in acest domeniu. Am intalnit aici o echipa prietenoasa si dedicata. In timpul interviului, mi s-a raspuns sincer la toate intrebarile si asa am decis sa continui cu ei.

          Desi experienta mea in acest domeniu este acumulata doar pe parcursul a doi ani, pot spune ca stiu foarte bine cum stau lucrurile. Poate fi o meserie foarte grea, in care psihicul iti este solicitat, dar daca ai langa tine o echipa care stie sa te sustina, sa te motiveze , lucrurile vin de la sine. Sunt fericita ca am ales sa fac parte din aceasta echipa. Imi place ceea ce fac, programul este lejer, beneficiile sunt foarte mari, iar timpul petrecut in afara programului de munca fie la o cafea, un film sau o petrecere ne-a unit ca pe o familie, o familie in care poti avea incredere atunci cand ai nevoie de ajutor.

          Acest job iti ofera multe beneficii si avantaje, dar sunt si anumite cerinte. Sunt fericita ca am ales sa fac parte dintr-o echipa care ma sustine si ma sprijina mereu chiar daca sunt si momente neplacute din cauza comportamentului meu vulcanic. Ce apreciez cel mai mult la acest studio este faptul ca m-au sprijinit, m-au ascultat si m-au ajutat, nu numai in legatura cu acest domeniu, ci si pe plan personal, in viata de zi cu zi, de fiecare data cand am avut o problema.

          Elitta Studio iti ofera ajutor, intelegere, prietenie… o familie care este alaturi de tine si la bine si la rau.

Mihaela


Am fost primita foarte frumos, locatia este frumoasa si persoanele din cadrul studioului sunt foarte placute si prietenoase. Acest colectiv te face sa te simti bine,sa iti lasi problemele la usa si sa vii de placere la sediu.

Geo


In luna iunie am venit la acest studio si impresia a fost una buna de prima data. Toti membrii echipei m-au facut sa ma simt comfortabil si totul a venit de la sine. Nu regret alegerea facuta si ma bucur ca fac parte din aceasta echipa

Iuliana


Am fost primita ca intr-o familie inca de la inceput, o familie ce mi-a oferit tot sprijinul inca din prima zi si inca fac eforturi pentru mine deoarece este prima oara cand lucrez in domeniu. Nu cred ca se mai gasesc astfel de persoane, nu m-am asteptat la atat de multa bunavointa.

Cristina


ElittaStudio a fost singura echipa care m-a acceptat fara a avea prea multe cunostinte de limba engleza si care a contribuit la dezvoltarea mea. Este o echipa tanara, nebuna si plina de viata care nu te critica sau desconsidera atunci cand “nu merge treaba”.

Vio


La ElittaStudio ma simt ca intr-o familie in care nu se fac diferente, opiniile fiecaruia sunt importante si gasesc mereu intelegere. Apreciez spontaneitatea acestei echipe, mai ales faptul ca stiu sa diferentieze munca de distractie si astfel mai facem cate o escapada din cand in cand. Imi plac avantajele pe care mi le-a oferit, mai ales faptul ca sedintele foto au fost realizate in natura, intr-un mod care ne-a avantajat pe fiecare.