1Cat castiga un model de videochat?
Incasarile unui model de videochat variaza foarte mult in functie de mai multi factori: In primul rand conteaza daca lucreaza de acasa, sau din studio. Conteaza in ce fel de studio lucreaza si cat de mult o ajuta si o pregatesc. In cele din urma se rezuma la acel model, la dorinta de a reusi, de a invata si de a avea castigurile mult visate. Pe scurt, incasarile pot varia de la cateva sute de dolari la mii de dolari pe luna.
2Sunt obligata sa ma dezbrac?
Videochat-ul este un domeniu adult, dar are doua categorii distincte: Nude si Non-Nude. In concluzie nu esti obligata sa te dezbraci, la noi in studio nu esti obligata sa faci nimic din ceea ce nu vrei.
3Sunt obligata sa fac anumite lucruri daca eu nu vreau?
Nu putem vorbi de alte studiouril dar cel putin la noi in studio nu esti obligata sa faci nimic din ceea ce nu vrei. Daca ti se cere ceva, tu ai posibilitatea sa refuzi politicos fara nici o problema sau consecinta. Esti libera sa faci doar ceea ce te face sa te simti bine, comod si comfortabil.
4Doar fetele de revista pot face videochat?
Videochat-ul este un domeniu complex, cu diverse categorii si forme. Nu trebuie sa ai un corp precum fetele din Playboy. In videochat se pune mai mult accent pe aspectul ingrijit si personalitate, felul tau de a fi.
5Varsta reprezinta o problema?
Da, varsta minima legala conform legislatiei in vigoare pe teritoriul tarii noastre dar si regulamentul site-urile partenere cer ca varsta minima sa fie cea de 18 ani impliniti. Nu se poate lucra in acest domeniu sub varsta de 18 ani. In afara de aceasta cerinta, varsta nu reprezinta o problema!
6Nu vorbesc foarte bine limba engleza!
Aici este o mica problema, deoarece in 90% din timp o sa comunici doar in limba engleza, atat scris cat si vorbit iar in 10% din timp in limbi precum italiana, franceza, spaniola, germana. Cunoasterea limbii engleze la un nivel mediu este necesara. Este o diferenta importanta intre a nu cunoaste deloc limba engleza si a cunoaste la un nivel mediu limba engleza. Daca ai un nivel mediu de cunostinte te putem ajuta in cadrul studioului sa stapanesti intr-un timp scurt engleza.
7Nu am experienta!
Lipsa experientei nu reprezinta un impediment ci o oportunitate. Nimeni nu se naste invatat, toti invatam pe parcursul vietii. Daca nu ai experienta si doresti sa colaborezi cu noi o sa ai un trainer personal sa se ocupe de tine pe toata durata programului tau, astfel incat sa ajungi intr-un timp cat mai scurt la incasarile mult dorite.
8Putem colabora daca lucrez de acasa?
Acum ceva timp, am avut implementat un program de genul acesta, in care colaboram cu modele de acasa, dar dupa o perioada am ajuns la concluzia ca nu este rentabil nici pentru noi ca studio dar nici pentru tine ca model. Lucrul in cadrul studioului ofera mai multe avantaje precum: - Respectarea unui program - Competitivitate amicala - Schimb de informatii, pareri, know-how - Relaxare la pauza Acestea fiind doar cateva avantaje ce duc inevitabil la incasari mai mari in cadrul studioului!