Povestea Elitta Studio...

...incepe in urma cu 5 ani si a fost un vis mare cu un inceput modest in industria videochat-ului. Prin multa munca, nopti nedormite, determinare si perseverenta ne-am apropiat cu pasi repezi de acel vis. In acesti 3 ani am invatat foarte multe lectii: videochat-ul este o arta nu un loc de munca, echipa cu care lucrezi este ca o familie, nu toata lumea iti vrea binele dar asta nu trebuie sa te descurajeze, oamenii vorbesc multe dar actiunile cantaresc cat 1000 de vorbe.

Elitta Studio este mai mult decat un Studio de Videochat in Galati, este o echipa tanara, in plina dezvoltare si cu o vechime de peste 3 ani in industrie videochatului. Suntem o echipa dedicata 100% acestui domeniu pentru a putea oferi cele mai bune conditii modelelor noastre. Ne dam interesul zi de zi pentru a fi mai buni si pentru a va oferi toate conditiile necesare ca dumneavoastra sa va puteti indeplini toate dorintele.

Studioul nostru se afla intr-o locatie moderna, usor accesibila unde vei avea parte de toate conditiile necesare desfasurarii activitatii. Camerele modelelor noastre, pentru videochat, sunt recent renovate si mobilate pentru o imagine impecabila a modelului pe camera. Respectam cerintele site-urilor de top cand vine vorba de tehnologie, viteza de internet si camere video. Activitatea in acest studio se desfasoara 100% legal, cu contracte  inca din prima zi si impozite platite la stat, astfel aveti posiblitatea sa aplicati pentru credite, rate si programe de genul "Prima Casa" daca doriti.

Suntem constienti ca nimeni nu se naste invatat, asa ca oferim training si suport pas cu pas 24/7 modelelor noastre atat in domeniul videochat-ului ( Sfaturi despre tinute, machiaj, atitudine, postura, subiecte de vorbit, etc) cat si in viata de zi cu zi deoarece noi ne consideram o familie si avem grija unii de altii si la bine si greu, pe principiul "Unde's multi...sansele de reusita cresc". Daca nu credeti va asteptam sa va convingeti.

In urma unui interviu, daca doriti sa va angajati, inainte de a deschide conturile online noi avem grija sa primiti make-up profesionist si o sedinta foto/video de top, acestea fiind extrem de importante pentru un model la inceput de drum, oferindu-i exact imaginea de care are nevoie pentru lansarea unei cariere de succes in acest domeniu, totodata aducandu-i si castigurile mult asteptate.

Un ultim lucru ce trebuie sa il stiti despre noi este urmatorul: Suntem foarte seriosi cand trebuie sa muncim, dar ne place sa ne distram si mai mult... asa ca va puteti astepta la iesiri, plimbari, drumetii si excursii pe tot parcursul anului, iar in weekenduri petreceri si team building-uri, in schimb cerem seriozitate, perseverenta si rabdare.

Consideram ca suntem o alegere excelenta daca doriti sa faceti primul pas catre acest stil de viata sau daca doriti sa continuati.

Te asteptam la o discutie...