Videochat Galati Studio

0786.991.450

Cu noi, visul tau devine realitate!...

Povestea noastra incepe in urma cu 7 ani si a fost un vis mare cu un inceput modest in industria videochat-ului. Prin multa munca, nopti nedormite, determinare si perseverenta ne-am apropiat cu pasi repezi de acel vis. In acesti ani am invatat foarte multe lectii: videochat-ul este o arta, nu doar un loc de munca, echipa cu care lucrezi este ca o familie, nu toata lumea iti vrea binele dar asta nu trebuie sa te descurajeze, oamenii vorbesc multe dar actiunile cantaresc cat 1000 de vorbe.

...

Ne recomanda faptul ca ..

Elitta Studio este mai mult decat un Studio de Videochat in Galati, este o echipa tanara, in plina dezvoltare si cu o vechime de peste 7 ani in industria videochat-ului. Suntem o echipa dedicata acestui domeniu pentru a putea oferi cele mai bune conditii modelelor noastre. Ne dam interesul zi de zi pentru a fi pe prima pozitie si pentru a va oferi toate conditiile necesare ca dumneavoastra sa va puteti indeplini toate dorintele.

...

Reusim impreuna

Suntem constienti ca nimeni nu se naste invatat, asa ca oferim training si suport pas cu pas 24/7 modelelor noastre atat in domeniul videochat-ului ( Sfaturi despre tinute, machiaj, atitudine, postura, subiecte de vorbit, etc) cat si in viata de zi cu zi deoarece noi ne consideram o familie si avem grija unii de altii si la bine si greu, pe principiul "Unde's multi...sansele de reusita cresc". Daca nu credeti va asteptam sa va convingeti.

Contact WhatsApp