Ne face placere sa intram in legatura cu tine! Contacteaza-ne si asigurati un loc in familia Elitta !
Ne poti suna la:

Mobil: 0786.991.450

Ne poti trimite e-mail:

office@elittastudio.ro

Ne poti contacta si pe Facebook

https://www.facebook.com/ElittaStudio.ro/

Pe blogul nostru gasesti articole detaliate despre videochat si despre noi!

Testimoniale

Am fost primita foarte frumos, locatia este frumoasa si persoanele din cadrul studioului sunt foarte placute si prietenoase. Acest colectiv te face sa te simti bine,sa iti lasi problemele la usa si sa vii de placere la sediu.
In luna iunie am venit la acest studio si impresia a fost una buna de prima data. Toti membrii echipei m-au facut sa ma simt comfortabil si totul a venit de la sine. Nu regret alegerea facuta si ma bucur ca fac parte din aceasta echipa.
Am fost primita ca intr-o familie inca de la inceput, o familie ce mi-a oferit tot sprijinul inca din prima zi si inca fac eforturi pentru mine deoarece este prima oara cand lucrez in domeniu. Nu cred ca se mai gasesc astfel de persoane, nu m-am asteptat la atat de multa bunavointa.
ElittaStudio a fost singura echipa care m-a acceptat fara a avea prea multe cunostinte de limba engleza si care a contribuit la dezvoltarea mea. Este o echipa tanara, nebuna si plina de viata care nu te critica sau desconsidera atunci cand “nu merge treaba”.
La ElittaStudio ma simt ca intr-o familie in care nu se fac diferente, opiniile fiecaruia sunt importante si gasesc mereu intelegere. Apreciez spontaneitatea acestei echipe, mai ales faptul ca stiu sa diferentieze munca de distractie si astfel mai facem cate o escapada din cand in cand. Imi plac avantajele pe care mi le-a oferit, mai ales faptul ca sedintele foto au fost realizate in natura, intr-un mod care ne-a avantajat pe fiecare.